Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27430 23141 Ξυλόκαστρο | 27430 32312-32313 Δερβένι γιατι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το ονειρεύονται & το προετοιμάζουν ...

Φίλες και φίλοι,

Με το τέλος των Δημοτικών Εκλογών του 2014 δεσμευτήκαμε ότι θα τιμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την εμπιστοσύνη σας και τον ρόλο της μείζονος μειοψηφίας τον οποίο μας αναθέσατε. Δεσμευτήκαμε ότι θα κινηθούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα με μοναδικό στόχο την ευημερία της περιοχής μας, μακριά από φτηνές αντιπολιτευτικές τακτικές και μικροπολιτικές στρατηγικές. Με την συμπλήρωση 4 ετών της τρέχουσας δημοτικής θητείας αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί πιστεύουμε ότι καταφέραμε να τηρήσουμε την δέσμευση μας αυτή. Στο διάστημα αυτό προσφέραμε την στήριξη μας σε όσες δράσεις και έργα θα ωφελούσαν κατά τη γνώμη μας τον τόπο , χωρίς να σκεφτούμε σε οποιαδήποτε στιγμή το στείρο αντιπολιτευτικό όφελος. Ελέγξαμε με συστηματικό τρόπο την Δημοτική Αρχή , εντοπίζοντας και αναδεικνύοντας λανθασμένες πρακτικές , καθυστερήσεις και αστοχίες , προσπαθώντας να παρακινήσουμε τους αρμοδίους και να προλάβουμε δυσάρεστες για τον Δήμο μας καταστάσεις. Τέλος πήραμε σαφή θέση για όλα τα προβλήματα του τόπου , με συγκεκριμένες και αιτιολογημένες προτάσεις , θέλοντας έτσι να συμβάλουμε στην επίλυση και όχι απλά στην καταγραφή και ανάδειξη των προβλημάτων. Δυστυχώς ο ρόλος της αντιπολίτευσης δεν μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα αν η Δημοτική Αρχή δεν διαθέτει την διάθεση , την τόλμη και την ικανότητα που απαιτείται. Ο ρόλος της Δημοτικής Αρχής είναι να πράττει , ο ρόλος της αντιπολίτευσης να ελέγχει και να παρακινεί. Χωρίς όμως πράξη κανένα θετικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να παραχθεί. Αποτελεί υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για τις προσπάθειες , τις δράσεις και τις βασικές προτάσεις τις οποίες έχουμε κάνει αυτά τα χρόνια. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με επιμονή να επιτελούμε το έργο που μας αναθέσατε, γνωρίζοντας καλά ότι τελικός κριτής για όλους μας είστε εσείς.

isthmos.gr - H εμφάνιση Τσιώτου άλλαξε τα δεδομένα στο Ξυλόκαστρο

Ο κ. Τσιώτος έθεσε το "διακύβευμα" αυτών των εκλογών για την περιοχή τονίζοντας ότι "το Ξυλόκαστρο πρέπει να γίνει ο κόμβος σύνδεσης μεταξύ της Ανατολικής και Δυτικής Κορινθίας, η περιοχή πρέπει να επικεντρώσει στη σύνδεση τουρισμού, αγροτικής οικονομίας, εστίασης και τοπικού εμπορίου και εξήγγειλε την ίδρυση Οργανισμό Διαχείρισης Προορισμού στα πρότυπα ευρωπαϊκών πόλεων.

Με μια μεγάλη και κατά γενική ομολογία επιτυχημένη ομιλία στον τόπο καταγωγής του, το Ξυλόκαστρο, έκλεισε την προεκλογική του καμπάνια ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Βλ. Τσιώτος.
Ο κ. Τσιώτος έθεσε το "διακύβευμα" αυτών των εκλογών για την περιοχή τονίζοντας ότι το Ξυλόκαστρο πρέπει να γίνει ο κόμβος σύνδεσης μεταξύ της Ανατολικής και Δυτικής Κορινθίας, η περιοχή πρέπει να επικεντρώσει στη σύνδεση τουρισμού, αγροτικής οικονομίας, εστίασης και τοπικού εμπορίου και εξήγγειλε την ίδρυση Οργανισμό Διαχείρισης Προορισμού στα πρότυπα ευρωπαικών πόλεων".
Το μήνυμα που έστειλε είναι ότι η περιοχή πρέπει να αποκτήσει και πάλι εξωστρέφεια και να ξαναμπεί στο χάρτη με μια σειρά δράσεων που θα μπορέσει να προσελκύσει επενδύσεις και στον τουριστικό τομέα.
Η προσέλευση του κόσμου εκτιμάται ότι ήταν η μεγαλύτερη εκ των υπόλοιπων υποψηφίων στην πόλη του Ξυλοκάστρου, παρά το κρύο που επικρατούσε όλο το απόγευμα.
Η παρουσία του κ. Τσιώτου φαίνεται ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες ακόμη και στενών του συνεργατών και χειροκροτήθηκε θερμά πολλές φορές από το ακροατήριό του.
Οι σημερινές πληροφορίες λένε ότι η ομιλία πιθανώς να αποβεί καθοριστική στην τελική έκβαση αύριο στις κάλπες της περιοχής, αφού μοιάζει να έχει δημιουργηθεί από εχθές βράδυ ένα ρεύμα υπέρ του υποψήφιου.
Σίγουρα οι ομιλίες όλων των υποψηφίων υπολείπονταν σε κόσμο και φανατισμό σε σχέση με αυτές των κ.κ. Κλαδούχου και Σκούρα του 2010, οι οποίες όμως πραγματοποιήθηκαν προ κρίσεως και εν μέσω μεγάλων πολιτικών παθών.
Παρακάτω υπάρχουν φωτογραφίες από την εχθεσινή συγκέντρωση.

Πηγή: isthmos.gr

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook