Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27430 23141 Ξυλόκαστρο | 27430 32312-32313 Δερβένι γιατι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το ονειρεύονται & το προετοιμάζουν ...

Φίλες και φίλοι,

Με το τέλος των Δημοτικών Εκλογών του 2014 δεσμευτήκαμε ότι θα τιμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την εμπιστοσύνη σας και τον ρόλο της μείζονος μειοψηφίας τον οποίο μας αναθέσατε. Δεσμευτήκαμε ότι θα κινηθούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα με μοναδικό στόχο την ευημερία της περιοχής μας, μακριά από φτηνές αντιπολιτευτικές τακτικές και μικροπολιτικές στρατηγικές. Με την συμπλήρωση 4 ετών της τρέχουσας δημοτικής θητείας αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί πιστεύουμε ότι καταφέραμε να τηρήσουμε την δέσμευση μας αυτή. Στο διάστημα αυτό προσφέραμε την στήριξη μας σε όσες δράσεις και έργα θα ωφελούσαν κατά τη γνώμη μας τον τόπο , χωρίς να σκεφτούμε σε οποιαδήποτε στιγμή το στείρο αντιπολιτευτικό όφελος. Ελέγξαμε με συστηματικό τρόπο την Δημοτική Αρχή , εντοπίζοντας και αναδεικνύοντας λανθασμένες πρακτικές , καθυστερήσεις και αστοχίες , προσπαθώντας να παρακινήσουμε τους αρμοδίους και να προλάβουμε δυσάρεστες για τον Δήμο μας καταστάσεις. Τέλος πήραμε σαφή θέση για όλα τα προβλήματα του τόπου , με συγκεκριμένες και αιτιολογημένες προτάσεις , θέλοντας έτσι να συμβάλουμε στην επίλυση και όχι απλά στην καταγραφή και ανάδειξη των προβλημάτων. Δυστυχώς ο ρόλος της αντιπολίτευσης δεν μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα αν η Δημοτική Αρχή δεν διαθέτει την διάθεση , την τόλμη και την ικανότητα που απαιτείται. Ο ρόλος της Δημοτικής Αρχής είναι να πράττει , ο ρόλος της αντιπολίτευσης να ελέγχει και να παρακινεί. Χωρίς όμως πράξη κανένα θετικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να παραχθεί. Αποτελεί υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για τις προσπάθειες , τις δράσεις και τις βασικές προτάσεις τις οποίες έχουμε κάνει αυτά τα χρόνια. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με επιμονή να επιτελούμε το έργο που μας αναθέσατε, γνωρίζοντας καλά ότι τελικός κριτής για όλους μας είστε εσείς.

isthmos.gr - Εξελίξεις στο Ξυλόκαστρο ...

Λέγαμε ότι θα αναλύσουμε τα του Ξυλοκάστρου πριν λίγο καιρό, έπεσε η Πρωταπριλιά χάλασε το timing. Θα επανέλθουμε πάντως τις επόμενες ημέρες μιας και υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από εκεί.
Με δυο λόγια μέχρι τότε, η κατάσταση παραμένει κάπως συγκεχυμένη παρόλα αυτά ακούμε ότι υπάρχει έντονη δραστηριότητα τόσο στο συνδυασμό του Βλ. Τσιώτου που έκανε "μεταγραφές" και από τον πρώην συνδυασμό Κλαδούχου, έχοντας την υποστήριξη και της Χ. Καζάνη ως μαθαίνουμε, όσο και στου Αν. Ζάρρου στον οποίο φαίνεται να δίνει την ενεργή στήριξή της η Γ. Μπάγκα, πρώην ΑΝΕΛ.
Ο συνδυασμός πάντως και του Φ. Μπρακούλια, πρώην συνεργάτη του αποχωρήσαντα Δημάρχου μοιάζει να κυνηγάει με φιλοδοξίες το πλασάρισμά του.
Τα κόμματα σε τέτοιες περιοχές δεν είναι σίγουρο ότι έχουν τόση επιρροή ώστε να κατευθύνουν τις ψήφους παρόλα αυτά οι 4 συνδυασμοί δείχνουν να πιάνουν όλο το φάσμα του πολιτικού τοπίου.
Ο συνδυασμός πάντως του Βλ. Τσιώτου δείχνει να αποκτά μια δυναμική στηριζόμενος σε κάποιους πολύ αξιόλογους συνεργάτες και δείχνει ικανός να διεκδικήσει τη νίκη σε ένα δεύτερο γύρο από τη στιγμή που ο συνδυασμός του Ηλ. Ανδρικόπουλου προς το παρόν μοιάζει περισσότερο ως ρυθμιστής αν και οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται.
Από την άλλη πλευρά οι συνδυασμοί Μπρακούλια και Ζάρρου θα δώσουν μια μάχη διεκδικώντας ψηφοφόρους παρόμοιας αντίληψης με τον συνδυασμό του πρώτου να έχει ως επιπλέον όφελος μιας διείσδυσης και σε πιο "δεξιούς" χώρους,
Η ερώτηση πάντως που πιθανώς να σκέφτεται κάποιος είναι "τι να σκέφτεται τώρα ο Γρ. Κλαδούχος, από το συνδυασμό του οποίου προέκυψε ο Αν. Ζάρρος;"

Αναλυτικά στο isthmos.gr:  http://www.isthmos.gr/index.php/parapolitika/article/ejelijeis_sto_julokastro

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook