Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27430 23141 Ξυλόκαστρο | 27430 32312-32313 Δερβένι γιατι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το ονειρεύονται & το προετοιμάζουν ...

Φίλες και φίλοι,

Με το τέλος των Δημοτικών Εκλογών του 2014 δεσμευτήκαμε ότι θα τιμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την εμπιστοσύνη σας και τον ρόλο της μείζονος μειοψηφίας τον οποίο μας αναθέσατε. Δεσμευτήκαμε ότι θα κινηθούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα με μοναδικό στόχο την ευημερία της περιοχής μας, μακριά από φτηνές αντιπολιτευτικές τακτικές και μικροπολιτικές στρατηγικές. Με την συμπλήρωση 4 ετών της τρέχουσας δημοτικής θητείας αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί πιστεύουμε ότι καταφέραμε να τηρήσουμε την δέσμευση μας αυτή. Στο διάστημα αυτό προσφέραμε την στήριξη μας σε όσες δράσεις και έργα θα ωφελούσαν κατά τη γνώμη μας τον τόπο , χωρίς να σκεφτούμε σε οποιαδήποτε στιγμή το στείρο αντιπολιτευτικό όφελος. Ελέγξαμε με συστηματικό τρόπο την Δημοτική Αρχή , εντοπίζοντας και αναδεικνύοντας λανθασμένες πρακτικές , καθυστερήσεις και αστοχίες , προσπαθώντας να παρακινήσουμε τους αρμοδίους και να προλάβουμε δυσάρεστες για τον Δήμο μας καταστάσεις. Τέλος πήραμε σαφή θέση για όλα τα προβλήματα του τόπου , με συγκεκριμένες και αιτιολογημένες προτάσεις , θέλοντας έτσι να συμβάλουμε στην επίλυση και όχι απλά στην καταγραφή και ανάδειξη των προβλημάτων. Δυστυχώς ο ρόλος της αντιπολίτευσης δεν μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα αν η Δημοτική Αρχή δεν διαθέτει την διάθεση , την τόλμη και την ικανότητα που απαιτείται. Ο ρόλος της Δημοτικής Αρχής είναι να πράττει , ο ρόλος της αντιπολίτευσης να ελέγχει και να παρακινεί. Χωρίς όμως πράξη κανένα θετικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να παραχθεί. Αποτελεί υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για τις προσπάθειες , τις δράσεις και τις βασικές προτάσεις τις οποίες έχουμε κάνει αυτά τα χρόνια. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με επιμονή να επιτελούμε το έργο που μας αναθέσατε, γνωρίζοντας καλά ότι τελικός κριτής για όλους μας είστε εσείς.

Ευχαριστήρια επιστολή υποψ. Δημάρχου Βλάση Τσιώτου

Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που μας τίμησαν με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή και μας έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου στις επαναληπτικές εκλογές.

Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης όλους τους πολίτες που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας αλλά και τους συνδυασμούς που έλαβαν μέρος αφού ο προεκλογικός αγώνας δεν είχε τις εντάσεις του παρελθόντος και παρά τις όποιες διαφωνίες μας επικράτησε ψυχραιμία.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι το σύνθημά μας για ουσιαστική ανανέωση και συνεργασία πέρα από κομματικές τοποθετήσεις, προσωπικές προτιμήσεις και τοπικισμούς δεν είναι άλλη μια υποχρεωτική δήλωση για να γίνουμε αρεστοί.

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία όλοι μας έχουμε ιστορικές ευθύνες απέναντι στον τόπο που αγαπάμε. Τώρα είναι η ώρα της ένωσης δυνάμεων, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης, της εξωστρέφειας και της ανάδειξης των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου .. από όπου και αν προέρχονται.

Διεκδικούμε την απαγκίστρωση από παλαιοκομματικές νοοτροπίες και πρακτικές που δεν έχουν θέση πλέον στις ανάγκες ενός σύγχρονου Δήμου.

Είναι η ώρα της ζύμωσης της νέας γενιάς των αυτοδιοικητικών σε συνδυασμό με την εμπειρία όσων προσέφεραν τα προηγούμενα χρόνια, όπου ο καθένας διατηρώντας την αυτονομία του μπορεί να συνδράμει για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Είναι μία ιστορική ευκαιρία για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και μόνο εάν υπερβούμε τους εαυτούς μας θα μπορέσουμε να του δώσουμε λύσεις και προοπτικές.

Σας καλώ την Κυριακή να αποφασίσετε

  • για την ένωση και όχι το διχασμό,
  • για την εξωστρέφεια και όχι την απομόνωση,
  • για τη συνεργασία και όχι για τις αποφάσεις μιας κλειστής ομάδας,
  • για το νέο και όχι για το παλιό.

Πάμε μπροστά .. πάμε μαζί. Η ώρα είναι .. τώρα!!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook